|
|
|
||
1. Bezpečnost práce v laboratoři, sestavení aparatur pro zákaldní operace 2. Isolace kofeinu z čaje, extrakce, sublimace, teplota tání 3. Isolace trehalosy z kvasničního mléka, HPLC ověření čistoty preparátu 4. Isolace piperinu z pepře, extrakce, TLC 5. Isolace betulinu z březové kůry 6. Příprava ketalů xylosy 7. Příprava benzpyrenu methylglukopyranosidu, kolonová chromatografie 8. Příprava ortogonálně chráněné glukopyranosy, regioselektivita reakce 9. Účinnost adsorpce a extrakce při dělení dvousložkové směsi 10. Derivatizace a GLC separace acetátů 11. Analytická HPLC na iontoměniči a převod na větší množství 12. Měření NMR a IČ spekter připravených preparátů 13. Extrakce vojtěšky a stanovení kumestrolu pomocí kapilární elektroforesy 14. Odevzdání protokolů a jejich kontrola
Poslední úprava: TAJ342 (28.03.2006)
|