PředmětyPředměty(verze: 948)
Vyučované předměty, akademický rok 2021/2022
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail AB352050 Bachelor Thesis 22330 352 letní s.:0/12, Z [HT] letní ne
detail AM352001 Specialised Practice 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní ne
detail AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science 22330 352 zimní s.:0/12, KZ [HT] zimní ne
detail AM352009 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I 22330 352 letní s.:0/10, KZ [HT] letní ne
detail AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II 22330 352 zimní s.:0/10, KZ [HT] zimní ne
detail AM352050 Diploma Thesis 22330 352 letní s.:0/30, Z [HT] letní ne
detail AP352001 Advances in food technology 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP352050 Student scientific conference 22330 352 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní ne
detail AP352052 State doctoral examinatio 22330 352 zimní s.:0/0, Dise [HT] zimní ne
detail AP352057 International Team 22330 352 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail AV352053 Project A 22330 352 0/30, KZ [HT] oba ne
detail AV352054 Project B 22330 352 0/15, KZ [HT] oba ne
detail AV352055 Project C 22330 352 0/10, KZ [HT] oba ne
detail B352001 Exkurze 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní ne
detail B352002 Specializační projekt programu B302 22330 352 zimní s.:0/0, Z [HT] zimní ne
detail B352003 Specializační projekt programu B301 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní ne
detail M352001 Odborná praxe 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/3, KZ [HT] zimní ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní ne
detail M352004 Technologie potravin oboru I 22330 352 letní s.:4/0, Z+Zk [HT] letní ne
detail M352005 Technologie potravin oboru II 22330 352 zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M352006 Laboratoř oboru 22330 352 letní s.:0/8, KZ [HT] letní ne
detail M352007 Technologický projekt 22330 352 zimní s.:0/8, KZ [HT] zimní ne
detail N352002 Univerzita 3. věku 22330 352 zimní s.:4/0, --- [HT] zimní ne
detail N352003 Univerzita 3. věku 22330 352 letní s.:4/0, --- [HT] letní ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II 22330 352 zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N352052 Předtermín SZZ 22330 352 letní s.:0/0, Zk [HT] letní ne
detail P352001 Pokroky v technologii oboru 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P352050 Studentská vědecká konference 22330 352 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní ne
detail P352052 Státní doktorská zkouška 22330 352 zimní s.:0/0, Dise [HT] zimní ne
detail P352057 Mezinárodní tým 22330 352 0/0, Jiné [HT] oba ne
 
VŠCHT Praha