PředmětyPředměty(verze: 953)
Vyučující, akademický rok 2015/2016
  
Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: filipv@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322021 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322021A Procesní chemie potravin letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N322001 Technologie potravin II letní letní s.:3/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:3/1, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail N322020 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0, KZ [HT] 322 FPBT ne
 
VŠCHT Praha