PředmětyPředměty(verze: 953)
Vyučující, akademický rok 2015/2016
  
Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: sevcikr@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail D324010 Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:3/1, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha