PředmětyPředměty(verze: 953)
Vyučující, akademický rok 2015/2016
  
Pivoňka Jan Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Jan.Pivonka@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S324026 Food Packaging and Preservation zimní zimní s.:4/0, Zk [HT] 324 FPBT ne
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:3/0, Zk [HT] 324 FPBT ne
detail D324010 Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail N324007 Základy managementu zimní zimní s.:2/1, KZ [HT] 324 FPBT ne
 
VŠCHT Praha