PředmětyPředměty(verze: 948)
Vyučující, akademický rok 2023/2024
  
Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Adresa: Technická 5, Praha 6 - Dejvice
Sídlo:
Telefon: 3012
Fax:
E-Mail: ales.rajchl@vscht.cz
Další informace: http://web.vscht.cz/rajchla/
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AP352001 Advances in food technology oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail D324002 Balení potravin oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail AM324009 Industrial Chemistry letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin oba 2/1, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu oba 2/1, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry oba 2/1, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail P352001 Pokroky v technologii oboru oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail B324002 Produkce potravinářských surovin letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324 FPBT ne
detail M324009 Průmyslová chemie letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail AP324004 Quality of Raw Materials oba 2/1, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail B352006 Specializační projekt programu B303 letní letní s.:0/0, Z [HT] 352 FPBT ne
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT ne
detail M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324 FPBT ne
detail M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha