Kapacita | Předmět | Fakulta | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od | |||
detail | 80/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 18.12.2023 - Pondělí | 16:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 12.12.2023 10:00 | 17.12.2023 10:00 | 23.11.2023 10:00 | ||
detail | 2/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2023 - Čtvrtek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 20.12.2023 10:00 | 20.12.2023 10:00 | 12.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 1/4 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 21.12.2023 - Čtvrtek | 10:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 20.12.2023 10:00 | 20.12.2023 10:00 | 15.12.2023 00:00 | ||||
zkoušení v místnosti B58c |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 22.12.2023 - Pátek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 21.12.2023 10:00 | 21.12.2023 12:00 | 12.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 4/10 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) | FPBT | zkouška | zimní | 22.12.2023 - Pátek | 11:00 | VŠCHT budova B | B32 | 322 | Vrchotová Blanka Ing. Ph.D. | 21.12.2023 10:00 | 21.12.2023 10:00 | 11.12.2023 00:00 | |
detail | Z | 4/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 02.01.2024 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 01.01.2024 10:00 | 01.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 3.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 4/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 02.01.2024 - Úterý | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 01.01.2024 10:00 | 01.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 3.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | 29/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 02.01.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 29.12.2023 10:00 | 31.12.2023 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | Z | 0/4 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2024 - Středa | 09:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 31.12.2023 10:00 | 01.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/3 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2024 - Středa | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 01.01.2024 10:00 | 02.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 1/3 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 03.01.2024 - Středa | 10:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 02.01.2024 10:00 | 02.01.2024 10:00 | 31.12.2023 00:00 | ||||
zkoušení v místnosti B58c |
||||||||||||||||
detail | 3/10 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 04.01.2024 - Čtvrtek | 11:15 | VŠCHT budova B | B02 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 03.01.2024 10:00 | 03.01.2024 10:00 | |||
Zápočtový test Mikrobiologie potravin |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 04.01.2024 - Čtvrtek | 14:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 03.01.2024 10:00 | 03.01.2024 12:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 2/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 05.01.2024 - Pátek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 04.01.2024 10:00 | 04.01.2024 14:00 | 12.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 5/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 07.01.2024 10:00 | 07.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 9.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 5/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 08.01.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 07.01.2024 10:00 | 07.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 9.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 08.01.2024 - Pondělí | 10:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 07.01.2024 10:00 | 07.01.2024 10:00 | 31.12.2023 00:00 | ||||
zkoušení v místnosti B58c |
||||||||||||||||
detail | Z | 0/4 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2024 - Úterý | 09:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 06.01.2024 10:00 | 07.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. |
||||||||||||||||
detail | 13/20 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2024 - Úterý | 09:00 | VŠCHT budova B | B040 | 321 | Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. | 08.01.2024 10:00 | 08.01.2024 10:00 | 02.01.2024 00:00 | ||
detail | Z | 0/3 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2024 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 07.01.2024 10:00 | 08.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2024 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 08.01.2024 10:00 | 08.01.2024 14:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 45/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 09.01.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 07.01.2024 10:00 | 08.01.2024 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | 0/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2024 - Čtvrtek | 08:30 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 10.01.2024 10:00 | 10.01.2024 10:00 | 03.01.2024 10:00 | ||||
Místnost B 65 |
||||||||||||||||
detail | 1/10 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2024 - Čtvrtek | 10:00 | VŠCHT budova B | B040 | 321 | Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. | 11.01.2024 10:00 | 11.01.2024 10:00 | 10.01.2024 00:00 | ||
detail | Z | 6/10 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob (M322001) | FPBT | zkouška | zimní | 11.01.2024 - Čtvrtek | 11:00 | VŠCHT budova B | B32 | 322 | Vrchotová Blanka Ing. Ph.D. | 10.01.2024 10:00 | 10.01.2024 10:00 | 22.12.2023 00:00 | |
detail | 2/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 12.01.2024 - Pátek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 11.01.2024 10:00 | 11.01.2024 14:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 8/10 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 15.01.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 14.01.2024 10:00 | 14.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 16.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 8/10 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zápočet/kolokvium | zimní | 15.01.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 14.01.2024 10:00 | 14.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 16.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 2/6 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2024 - Úterý | 09:00 | VŠCHT budova B | B02 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 14.01.2024 10:00 | 15.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. |
||||||||||||||||
detail | Z | 4/4 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2024 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 14.01.2024 10:00 | 15.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 3/3 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2024 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 15.01.2024 10:00 | 15.01.2024 14:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Chemie a technologie kosmetiky (M322005) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2024 - Úterý | 10:00 | 322 | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. | 15.01.2024 10:00 | 15.01.2024 10:00 | 31.12.2023 00:00 | ||||
zkoušení v místnosti B58c |
||||||||||||||||
detail | 60/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 16.01.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 14.01.2024 10:00 | 15.01.2024 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | 0/10 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 18.01.2024 - Čtvrtek | 09:00 | VŠCHT budova B | B040 | 321 | Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D. | 17.01.2024 10:00 | 17.01.2024 10:00 | 15.01.2024 00:00 | ||
detail | 0/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 19.01.2024 - Pátek | 09:30 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 18.01.2024 10:00 | 18.01.2024 10:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 0/2 |
Probiotika a funkční potraviny II (M322009) | FPBT | zkouška | zimní | 19.01.2024 - Pátek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 18.01.2024 10:00 | 18.01.2024 14:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 5/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 22.01.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 21.01.2024 10:00 | 21.01.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 23.1. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | Z | 5/8 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2024 - Úterý | 09:00 | VŠCHT budova B | B02 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 21.01.2024 10:00 | 22.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. |
||||||||||||||||
detail | Z | 2/3 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2024 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 21.01.2024 10:00 | 22.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2024 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 22.01.2024 10:00 | 22.01.2024 10:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 57/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 23.01.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 21.01.2024 10:00 | 22.01.2024 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | 1/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 26.01.2024 - Pátek | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 25.01.2024 10:00 | 25.01.2024 10:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | Z | 6/8 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 08:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 29.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. Pozor na čas a místo: pokud vás bude do 4, tak platí od 9:00 h knihovna ústavu, pokud více, tak je zajištěna B02, ALE od 8-10 h. |
||||||||||||||||
detail | 2/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 08:30 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 29.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 03.01.2024 10:00 | ||||
Místnost B 65 |
||||||||||||||||
detail | Z | 1/3 |
Chemie a technologie tuků II (M322013) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 09:00 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 28.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |||
B-65 pracovna |
||||||||||||||||
detail | 1/2 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky (M322004) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 10:00 | 322 | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. | 29.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 15.12.2023 08:00 | ||||
Ústní zkouška probíhá v místnosti B55. |
||||||||||||||||
detail | 27/80 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | zkouška | zimní | 30.01.2024 - Úterý | 14:00 | VŠCHT budova A | AI | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 28.01.2024 10:00 | 29.01.2024 10:00 | 14.12.2023 10:00 | ||
detail | Z | 2/8 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | zkouška | zimní | 05.02.2024 - Pondělí | 10:00 | VŠCHT budova B | B08 | 322 | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. | 04.02.2024 10:00 | 04.02.2024 10:00 | ||
písemná část, ústní část 6.2. od 9:00 nebo dle dohody |
||||||||||||||||
detail | 1/3 |
Technologie mléčných výrobků II (M322011) | FPBT | zkouška | zimní | 06.02.2024 - Úterý | 08:30 | 322 | Čurda Ladislav doc. Ing. CSc. | 05.02.2024 10:00 | 05.02.2024 10:00 | 08.01.2024 10:00 | ||||
Místnost B 65 |
||||||||||||||||
detail | Z | 3/4 |
Procesní chemie potravin (M322002) | FPBT | zkouška | zimní | 06.02.2024 - Úterý | 09:00 | VŠCHT budova B | B60 | 322 | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. | 04.02.2024 10:00 | 05.02.2024 10:00 | 18.12.2022 16:00 | |
Písemná část, ústní dle domluvy. |