Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :03.01.2019 - Čtvrtek
Hodina :09:00
Konec :03.01.2019 00:00
Odhlásit do :02.01.2019 10:00
Zápis do :02.01.2019 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :10
Počet přihlášených :5
Poznámka :písemná část
Informace :písemná část, ústní část 4.1. od 9:00 v BS60 (čas podle dohody)
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2018/2019 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2018/2019 zimní zkouška 16.12.2018 23:14
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2018/2019 zimní zkouška 17.12.2018 01:09
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2018/2019 zimní zkouška 17.12.2018 05:08
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2018/2019 zimní zkouška 17.12.2018 08:53
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2018/2019 zimní zkouška 17.12.2018 09:01
 
VŠCHT Praha