Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 19.06.2019 - Středa |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 19.06.2019 00:00 |
Odhlásit do : | 18.06.2019 10:00 |
Zápis do : | 18.06.2019 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Berčíková Markéta Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 35 |
Počet přihlášených : | 1 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | Zápočet Fyzikální vlastnosti potravin I |
Informace : | zápočtový test z Fyzikálních vlastností potravin I |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2018/2019 | letní | Z |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) | FPBT | 2018/2019 | letní | zápočet | 29.05.2019 13:57 |