Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 04.01.2021 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 04.01.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 03.01.2021 10:00 |
Zápis do : | 03.01.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 9 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2020/2021 | zimní | Zk |
N322002 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin I | 2020/2021 | letní | Zk |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2020/2021 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 15.12.2020 12:58 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2020/2021 | zimní | zkouška | 20.12.2020 11:15 |