Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :11.01.2021 - Pondělí
Hodina :09:00
Konec :11.01.2021 00:00
Odhlásit do :10.01.2021 10:00
Zápis do :10.01.2021 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B03, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :9
Počet přihlášených :3
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2020/2021 zimní Zk
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2020/2021 letní Zk
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2020/2021 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.12.2020 12:50
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.12.2020 13:10
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.12.2020 19:57
 
VŠCHT Praha