Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :22.02.2021 - Pondělí
Hodina :09:00
Konec :22.02.2021 00:00
Odhlásit do :21.02.2021 10:00
Zápis do :21.02.2021 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B03, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :9
Počet přihlášených :9
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v B09 od 9:00, resp. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2020/2021 zimní Zk
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2020/2021 letní Zk
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2020/2021 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 11.01.2021 17:20
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 20.01.2021 11:09
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2020/2021 letní zkouška 05.02.2021 14:26
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 09.02.2021 10:01
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 13.02.2021 22:58
6. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.02.2021 08:54
7. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.02.2021 09:00
8. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 15.02.2021 10:56
9. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2020/2021 zimní zkouška 16.02.2021 10:40
 
VŠCHT Praha