Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 11.06.2021 - Pátek |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 11.06.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 10.06.2021 10:00 |
Zápis do : | 10.06.2021 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 5 |
Poznámka : | Technologie ovoce a zeleniny, ústní ZK B268 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N352013 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |
M352004 | FPBT | Technologie potravin oboru I | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 13.05.2021 16:41 | 09:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 13.05.2021 16:41 | 09:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 05.06.2021 23:23 | 10:40 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 03.06.2021 13:01 | 10:20 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru I (M352004) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 29.05.2021 23:25 | 10:00 |