Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :21.06.2021 - Pondělí
Hodina :15:00
Konec :21.06.2021 00:00
Odhlásit do :20.06.2021 10:00
Zápis do :20.06.2021 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B03, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :5
Počet přihlášených :2
Poznámka :Technologie mlékárenských výrob
Informace :Technologie mlékárenských výrob - zk. písemka, ústní část následující den od 9:00 dle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M352004 FPBT Technologie potravin oboru I 2020/2021 letní Zk
N322002 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin I 2020/2021 letní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Technologie potravin oboru I (M352004) FPBT 2020/2021 letní zkouška 24.05.2021 11:52
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin I (N322002) FPBT 2020/2021 letní zkouška 10.06.2021 20:24
 
VŠCHT Praha