Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav biotechnologie (319) |
Datum : | 27.05.2021 - Čtvrtek |
Hodina : | 08:00 |
Konec : | 27.05.2021 00:00 |
Přihlašování od : | 20.05.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 26.05.2021 10:00 |
Zápis do : | 26.05.2021 10:00 |
Budova : | PA - VŠCHT budova A |
Místnost : | A111, VŠCHT budova A, |
Učitel : | Dostálek Pavel prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 5 |
Počet přihlášených : | 1 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | Zkouška ze Sladařství - prezenční |
Informace : | Prezenční zkouška se sestává z písemky - cca 1 hodina a případného přezkoušení |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M319008 | FPBT | Sladařství | 2020/2021 | letní | Zk |
N319012 | FPBT | Sladařství | 2020/2021 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | Andresová Martina Ing. | Sladařství (M319008) | FPBT | 2020/2021 | letní | zkouška | 21.05.2021 20:25 |