Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 17.12.2021 - Pátek |
Hodina : | 11:30 |
Konec : | 17.12.2021 00:00 |
Odhlásit do : | 16.12.2021 10:00 |
Zápis do : | 16.12.2021 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Hrádková Iveta doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 10 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B322004 | FPBT | Základy kosmetiky | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 09:38 |
2. | Holubková Barbora Bc. | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 12:25 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 12:25 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 12:26 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.12.2021 23:17 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 13:22 |
7. | Pljaskov Maxim Bc. | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.12.2021 10:01 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 05.12.2021 18:17 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.12.2021 22:27 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Základy kosmetiky (B322004) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 22.11.2021 12:54 |