Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 10.02.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 10.02.2022 00:00 |
Přihlašování od : | 01.12.2021 14:00 |
Odhlásit do : | 07.02.2022 10:00 |
Zápis do : | 09.02.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | BI, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Filip Vladimír prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 50 |
Počet přihlášených : | 13 |
Přestávka : | 15:00 (10 min) |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B322002 | FPBT | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 06.01.2022 20:24 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 25.01.2022 10:07 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 28.01.2022 17:18 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 11:51 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 31.01.2022 02:53 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 01.02.2022 01:35 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 03.02.2022 17:31 |
8. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.02.2022 14:08 |
9. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 04.02.2022 18:22 |
10. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.02.2022 22:21 |
11. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.02.2022 22:24 |
12. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.02.2022 19:12 |
13. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Úvod do potravinářských a biochemických věd (B322002) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 08.02.2022 21:55 |