Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
Datum : | 02.02.2022 - Středa |
Hodina : | 12:00 |
Konec : | 02.02.2022 00:00 |
Přihlašování od : | 19.01.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 01.02.2022 10:00 |
Zápis do : | 01.02.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 4 |
Přestávka : | 15:00 (45 min) |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
AM323010 | FPBT | Isolation and Separation Methods | 2021/2022 | zimní | Zk |
AM323015 | FPBT | Special Food Analysis | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Special Food Analysis (AM323015) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 19.01.2022 19:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Special Food Analysis (AM323015) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.01.2022 08:52 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Isolation and Separation Methods (AM323010) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 27.01.2022 15:08 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Special Food Analysis (AM323015) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 30.01.2022 10:33 |