Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 02.06.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 10:30 |
Konec : | 02.06.2022 00:00 |
Přihlašování od : | 05.05.2022 08:00 |
Odhlásit do : | 01.06.2022 10:00 |
Zápis do : | 01.06.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Horáčková Šárka doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 4 |
Počet přihlášených : | 3 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
B322003 | FPBT | Probiotika a funkční potraviny I | 2021/2022 | letní | Zk |
N322026 | FPBT | Probiotika a funkční potraviny I | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny I (B322003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 22.05.2022 20:37 | 10:50 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny I (B322003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 23.05.2022 15:34 | 11:10 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Probiotika a funkční potraviny I (B322003) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 23.05.2022 15:42 | 11:30 |