Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 oba
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :07.02.2023 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :07.02.2023 00:00
Odhlásit do :06.02.2023 10:00
Zápis do :06.02.2023 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :4
Poznámka :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody
Informace :zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2022/2023 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. Vaňous Jan Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 23.12.2022 16:58
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 31.01.2023 10:21
3. Velková Adéla Bc. Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 31.01.2023 10:22
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2022/2023 zimní zkouška 03.02.2023 15:25
 
VŠCHT Praha