Termíny zkoušek - přihlašování
2
(verze: 231)
Zapisování do roku 2024/2025 zimní
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Termíny zkoušek - přihlašování
2
--:--
Přijímací řízení
x
Termíny zkoušek - přihlašování
2
Předměty
Prohlížet termíny
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Anketu můžete vyplnit na
http://www.erudio.cz
Filtr:
Zobrazovat:
Typ:
všechny předměty
Fakulta:
---
Fakulta chemické technologie
Fakulta technologie ochrany prostředí
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta chemicko-inženýrská
Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha
Katedra:
---
Děkanát FPBT (352)
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Ústav biotechnologie (319)
Ústav chemie přírodních látek (342)
Ústav konzervace potravin (324)
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předmět:
---
Principles of Food Preservation - AM324005
Industrial Chemistry - AM324009
Trends in Food Preservation - AP324001
Packaging and Packaging Technology in Food Industry - AP324002
Quality of Raw Materials - AP324004
Food Safety and Quality Management Systems - AP324005
Principy úchovy a balení potravin - B324001
Produkce potravinářských surovin - B324002
Legislativní aspekty výroby potravin - B324003
Základy potravinářské legislativy - CZV324001
Základy konzervace a mikrobiologie potravin - CZV324002
Vybrané technologie potravin živočišného původu - CZV324003
Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin - CZV324004
Vybrané technologie potravin rostlinného původu - CZV324005
Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin - CZV324006
Balení potravin - M324001
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu - M324003
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin - M324004
Principy úchovy potravin - M324005
Autenticita a detekce falšování potravin - M324006
Provozní analýza potravin - M324007
Teorie spotřebitele - M324008
Průmyslová chemie - M324009
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I - M324010
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II - M324011
Technologie masa I - M324012
Technologie masa II - M324013
Technologie minoritních živočišných produktů - M324014
Odborný projekt programu technologie potravin I - M352002
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin - M352003
Odborný projekt programu technologie potravin II - M352011
Trendy v konzervaci potravin - P324001
Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu - P324002
Kvalita potravinářských surovin - P324004
Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru - P324005
Vyučující:
---
Vlastnosti:
jen budoucí
jen volné
Seznam:
denní
týdenní
Výsledků na stránku:
20
50
100
250
500
*
nenalezena žádná data
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha