SubjectsSubjects(version: 949)
Course, academic year 2023/2024
  
Specialization Project of Programme B303 - B352006
Title: Specializační projekt programu B303
Guaranteed by: Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2023
Semester: summer
Points: summer s.:0
E-Credits: summer s.:0
Examination process: summer s.:
Hours per week, examination: summer s.:0/0, C [HT]
Capacity: unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
For type: Bachelor's
Belongs to the student work of type: projekt
Guarantor: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Annotation - Czech
Last update: Kubová Petra Ing. (06.02.2024)
Nástroj pro výběr zaměření (ústavu) pro bakalářskou práci.
Aim of the course - Czech
Last update: Kubová Petra Ing. (06.02.2024)

Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu

Syllabus - Czech
Last update: Kubová Petra Ing. (06.02.2024)

Studenti bakalářského studijního programu „B303 Technologie potravin“ si vybírají zaměření (ústav) na základě výběru zájmu o téma/ výzkumnou oblast.

Orientační výběr zaměření probíhá v průběhu 4. semestru.

 
VŠCHT Praha