Carbohydrate Technology - N321018
|
|
Examination dates Schedule
|
||
The subject deals about all branchers of carbohydrates technologies: production of beet sugar, milling technology, baking technology, production of bisquits, snack products, pasta, production of chocolate and confectioneries, production of starch and modified starches.
Last update: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
Kadlec P., Bubník Z., Čopíková J., Hrušková M., Příhoda J., Bohačenko I. a Vydrová H. (2000): Technologie sacharidů, skripta VŠCHT Praha, ISBN 80-7080-400-9 Last update: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
1. Sugar Technology 2. Confectioneries and Chocolate Production 3. Starch and Modified Starches, Use of Carbohydrates for Food and Non-food production 4. Cereal Chemistry and Technology Last update: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
Pro zápis tohoto předmětu je nutno mít minimálně zapsán předmět N409051 Last update: SMIDOVAL (21.05.2009)
|