Aspects of chocolate and confectionery technology - P321006
|
|
Examination dates Schedule
|
||
Technologické schéma čokolády a cukrovinek. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologie. Metody
ke sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek. Legislativa čokolády a cukrovinek.
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
Ústní zkouška Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
Mosen Asadi: Beet-Sugar Handbook, 2007 Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
1. Legislativa čokolády a cukrovinek 2. Technologické schéma výroby čokolády a kakaového prášku 3. Technologické schéma výroby nečokoládových cukrovinek 4. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologických postupů 5. Metody sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek 6. Hodnocení kvality výrobků a technologické vady Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
Student bude umět: Samostatně navrhovat postupy analýzy výrobků (čokoláda, cukrovinky) a hodnotit jejích kvalitu Kontrolovat technologický proces výroby čokolády a cukrovinek, identifikovat a napravovat možné technologické chyby Principy a schéma technologii čokolády a cukrovinek, význam jednotlivých kroků. Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
Žádné nejsou. Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|