Examination details
 | - You need to have the course credited before the exam.
|
| Faculty : | Faculty of Food and Biochemical Technology |
|---|
| Guarantor : | Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322) |
|---|
| Date : | Nov 27, 2019 - Wednesday |
|---|
| Time : | 14:00 |
|---|
| End : | Nov 27, 2019, 12:00 AM |
|---|
| Cancel before : | Nov 26, 2019, 10:00 AM |
|---|
| Registration until : | Nov 26, 2019, 10:00 AM |
|---|
| Building : | PB - B |
|---|
| Room : | B09, VŠCHT budova B, |
|---|
| Teacher : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
|---|
| Capacity : | 10 |
|---|
| Note : | přihlášení e-mailem; písemná část, ústní část následující den od 9:00 podle dohody |
|---|
| Information : | přihlášení e-mailem; písemná část, ústní část následující den od 9:00 podle dohody |
|---|
|