Examinations terms <sup>2</sup>Examinations terms 2(version: 227)
Registration for 2023/2024 both
  
You can evaluate at http://www.erudio.cz
Examination details
  • You need to have the course credited before the exam.
Faculty :Faculty of Food and Biochemical Technology
Guarantor :Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322)
Date :Nov 27, 2019 - Wednesday
Time :14:00
End :Nov 27, 2019, 12:00 AM
Cancel before :Nov 26, 2019, 10:00 AM
Registration until :Nov 26, 2019, 10:00 AM
Building :PB - B
Room :B09, VŠCHT budova B,
Teacher :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Capacity :10
Note :přihlášení e-mailem; písemná část, ústní část následující den od 9:00 podle dohody
Information :přihlášení e-mailem; písemná část, ústní část následující den od 9:00 podle dohody
 
export to excel
Examined courses
sort in descending ordersort in ascending orderCode Faculty sort in descending ordersort in ascending orderName Year Semester Type
N322002 FFBT Physical Properties of Foods I 2019/2020 summer Ex

 
VŠCHT Praha