PředmětyPředměty(verze: 928)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.
Adresa: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Praha 6
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: copikovj@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail M321008 Technologie čokolády a cukrovinek letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail P320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I oba 0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT
 
VŠCHT Praha