Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | pourv@vscht.cz |
Další informace: | |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
: | |
: | |
Předměty |
![]() |
![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | Rozsah, examinace | Katedra | |
![]() |
M321003 | Aplikovaná výpočetní technika | zimní | zimní s.:1/2 KZ [HT] | 321 |
![]() |
M352001 | Odborná praxe | letní | letní s.:0/0 Z [HT] | 963 |
![]() |
M352002 | Odborný projekt programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/3 KZ [HT] | 352 |
![]() |
M352003 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5 KZ [HT] | 352 |
![]() |
M352007 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8 KZ [HT] | 352 |
![]() |
M963001 | Diplomová práce | letní | letní s.:0/30 Z [HT] | 963 |
![]() |
N321014 | Marketing potravinářských výrobků | zimní | zimní s.:1/1 KZ [HT] | 321 |
![]() |
N352009 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5 KZ [HT] | 352 |
![]() |
N352015 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8 KZ [HT] | 352 |
![]() |
N963014 | Bakalářská práce | letní | letní s.:0/12 Z [HT] | 963 |
![]() |
S321001 | Food Process Quality Control | zimní | zimní s.:3/0 Zk [HT] | 321 |
![]() |
S321008 | Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology | zimní | zimní s.:2/2 Zk [HT] | 321 |