PředmětyPředměty(verze: 887)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
  
Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: pourv@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail N321014 Marketing potravinářských výrobků zimní zimní s.:1/1 KZ [HT] 321
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3 KZ [HT] 352
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika zimní zimní s.:1/2 KZ [HT] 321
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Zk [HT] 321
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 352
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 352
detail N963014 Bakalářská práce letní letní s.:0/12 Z [HT] 963
detail M352001 Odborná praxe letní letní s.:0/0 Z [HT] 963
detail M963001 Diplomová práce letní letní s.:0/30 Z [HT] 963
 
VŠCHT Praha