Předměty
(verze: 887)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
filipv@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
B322002
Úvod do potravinářských a biochemických věd
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
322
M352005
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N352016
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M352004
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N352013
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N322001
Technologie potravin II
letní
letní s.:3/1 Z+Zk
[HT]
322
N321023
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
M324009
Průmyslová chemie
letní
letní s.:3/2 Z+Zk
[HT]
324
M322002
Procesní chemie potravin
oba
3/2 Z+Zk
[HT]
322
N322021
Procesní chemie potravin
zimní
zimní s.:3/2 Z+Zk
[HT]
322
N321001
Potravinářské technologie a biotechnologie
letní
letní s.:3/0 KZ
[HT]
321
P352001
Pokroky v technologii oboru
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
S352007
Food Technology and Biotechnology II
zimní
zimní s.:3/0 Zk
[HT]
322
AB321002
Food Technology and Biotechnology
letní
letní s.:3/0 KZ
[HT]
321
S321023
Food Technology
zimní
zimní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
D322005
Chemie tenzidů a technologie detergentů
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
D322004
Chemie lipidů a technologie tuků
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
AP352001
Advances in food technology
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha