Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | stetinaj@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
P322004 | Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M322003 | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
B322001 | Fyzikální vlastnosti potravin | letní | letní s.:2/1, KZ [HT] | 322 | FPBT | ne | |
CZV352003 | Laboratoř pro střední školy - 14 dní | oba | 0/80, Jiné [HS] | 352 | FPBT | ne | |
AP322004 | Physical - Chemical Properties of Foods | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M352007 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M322010 | Technologie mléčných výrobků I | letní | letní s.:2/0, Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |