Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | Pavel.Skrivan@vscht.cz |
Další informace: | |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
: | |
: | |
Předměty |
![]() |
![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | Rozsah, examinace | Katedra | |
![]() |
S321023 | Food Technology | zimní | zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] | 321 |
![]() |
P321001 | Reologie v cereální technologii | oba | 3/0 Jiné [HT] | 321 |
![]() |
N321023 | Technologie potravin | letní | letní s.:5/1 Z+Zk [HT] | 321 |
![]() |
N321016 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2 KZ [HT] | 321 |
![]() |
M322004 | Mikrobiologie potravin a kosmetiky | zimní | zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] | 322 |
![]() |
M322001 | Hygiena a sanitace potravinářských výrob | zimní | zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] | 322 |
![]() |
M321004 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2 KZ [HT] | 321 |
![]() |
D321006 | Základy reologie potravin | oba | 0/0 Jiné [HT] | 321 |
![]() |
D321005 | Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie | oba | 0/0 Jiné [HT] | 321 |
![]() |
AP321001 | Supplementary food rheology | oba | 3/0 Jiné [HT] | 321 |