PředmětyPředměty(verze: 928)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail M321010 Chemie a technologie škrobu 22330 321 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M321009 Cereální technologie 22330 321 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology 22330 321 zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] zimní
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru 22330 321 zimní s.:2/2, KZ [HT] zimní
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii 22330 321 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika 22330 321 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní
detail M352006 Laboratoř oboru 22330 321 letní s.:0/5, KZ [HT] letní
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II 22330 321 letní s.:0/3, KZ [HT] letní
detail M321008 Technologie čokolády a cukrovinek 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M321007 Technologie cukru 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie 22330 321 letní s.:3/0, KZ [HT] letní
detail B321001 Technologie potravin 22330 321 letní s.:5/1, Z+Zk [HT] letní
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I 22330 321 letní s.:3/0, Zk [HT] letní
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology 22330 321 letní s.:3/0, KZ [HT] letní
detail AB321001 Food Technology 22330 321 letní s.:5/1, Z+Zk [HT] letní
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail P320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota 22330 321 2/1, KZ [HT] oba
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail D321006 Základy reologie potravin 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail AP321001 Supplementary food rheology 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie 22330 321 0/0, Jiné [HT] oba
detail AP321003 Advances in Food Processes 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail P321001 Reologie v cereální technologii 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I 22330 321 0/3, KZ [HT] oba
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha