|
|
|
||
Poslední úprava: Hochel Igor doc. Ing. CSc. (13.12.2018)
|
|
||
Poslední úprava: Hladíková Jana (13.12.2017)
Studenti budou umět: navrhovat pracovní postupy a aplikovat imunochemické analytické metody v potravinářské a klinické diagnostice a v monitorování kvality životního prostředí. |
|
||
Poslední úprava: Hladíková Jana (13.12.2017)
Z: Daussant J., Desvaux F.-X., Introduction to immunochemical techniques for medical diagnosis, food quality control and environmental testing, 2007, ICT Press, 9788070806418 |
|
||
Poslední úprava: Hladíková Jana (13.12.2017)
pracovní protokoly: http://biomikro.vscht.cz/vyuka/?Predmet=fm |
|
||
Poslední úprava: Hochel Igor doc. Ing. CSc. (01.02.2018)
1. Laboratorní řád, bezpečnost práce 2. Imunoprecipitace v roztoku 3. Dvojitá radiální difuse podle Ouchterlonyho 4. Radiální imunodifuse podle Manciniové 5. Protisměrná imunoelektroforesa 6. Elektroimunodifuse podle Laurella 7. Nepřímá kompetitivní ELISA 8. Nekompetitivní metoda ELISA 9. GLISA Rapid test 10. Separace proteinů pomocí SDS-PAGE, elektrotransfer separovaných proteinů na nitrocelulosovou membránu a imunochemická detekce analytu 11. Aglutinační metody |
|
||
Poslední úprava: Hladíková Jana (13.12.2017)
Biochemie, mikrobiologie |
|
||
Poslední úprava: Hochel Igor doc. Ing. CSc. (24.01.2018)
presentace výsledků a úspešné absolvování písemné zkoušky |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 2 | 56 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 0.5 | 14 | ||
Příprava na zkoušku a její absolvování | 0.5 | 14 | ||
3 / 3 | 84 / 84 |