Technologie sacharidů - N321018
|
|
Termíny zkoušek Rozvrh
|
||
Předmět podává souhrnný přehled o technologiích sacharidů. Zahrnuje výrobu řepného cukru, mlýnskou technologii, výrobu pekárenských výrobků, těstovin, trvanlivého pečiva, snack výrobků, výrobu čokolády, čokoládových a nečokoládových cukrovinek, výrobu a zpracování škrobu a modifikovaných škrobů.
Poslední úprava: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
Kadlec P., Bubník Z., Čopíková J., Hrušková M., Příhoda J., Bohačenko I. a Vydrová H. (2000): Technologie sacharidů, skripta VŠCHT Praha, ISBN 80-7080-400-9 Poslední úprava: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
1. Technologie cukru 2. Technologie cukrovinek a čokolády 3. Škrob a modifikované škroby, využití sacharidů pro potravinářské a nepotravinářské výroby 4. Cereální technologie, technologie trvanlivého pečiva a těstovin Poslední úprava: TAJ321 (21.02.2006)
|
|
||
Pro zápis tohoto předmětu je nutno mít minimálně zapsán předmět N409051 Poslední úprava: SMIDOVAL (21.05.2009)
|