PředmětyPředměty(verze: 853)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon: +420220443112
Fax:
E-Mail: bubnikz@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S321008N Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Zk [HT] 321
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2 KZ [HT] 321
 
VŠCHT Praha