Předměty
(verze: 882)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.
Adresa:
Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon:
+420220443112
Fax:
E-Mail:
bubnikz@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
S321008N
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
S321008
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology
zimní
zimní s.:2/2 Zk
[HT]
321
AP321003
Advances in Food Processes
oba
3/0 Jiné
[HT]
321
AM321001
Food and Biochemical Process Engineering
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
P321003
Pokroky procesů potravinářských výrob
oba
3/0 Jiné
[HT]
321
M352004
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N352013
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N352016
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M352005
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
D321004
Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru
oba
0/0 Jiné
[HT]
321
M321001
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
N321003
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
D321007
Vybrané procesy potravinářských výrob
oba
0/0 Jiné
[HT]
321
M321004
Výpočetní metody a modelování v oboru
zimní
zimní s.:2/2 KZ
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha