PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.
Adresa: Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon: +420220443112
Fax:
E-Mail: bubnikz@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail M321007 Technologie cukru letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321 FPBT
 
VŠCHT Praha