PředmětyPředměty(verze: 875)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Sinica Andrej doc. Mgr. Ph.D.
Adresa: Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon: 220 443 116
Fax:
E-Mail: sinicaa@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2 Z+Zk [HT] 322
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail N324030 Provozní analýza potravin oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek oba 0/0 Jiné [HT] 321
 
VŠCHT Praha