PředmětyPředměty(verze: 908)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa: Technická 3, Praha 6
Sídlo:
Telefon: +420737847070
Fax:
E-Mail: evzen.sarka@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
: 22044 3115
: evzen.sarka@vscht.cz
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] 321
detail M321010 Chemie a technologie škrobu zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 321
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322
detail AV963004 Project B oba 0/15, KZ [HT] 963
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0, Jiné [HT] 321
 
VŠCHT Praha