PředmětyPředměty(verze: 853)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon: 22044 3115
Fax:
E-Mail: evzen.sarka@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Zk [HT] 321
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail S352005 Introduction to Food Technologies and Biotechnologies zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0 Jiné [HT] 321
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S321007 Traditional Czech Food Technologies zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 321
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 321
 
VŠCHT Praha