PředmětyPředměty(verze: 855)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Čížková Helena doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: helena.cizkova@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail N324029 Autenticita a detekce falšování potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail S324026N Food Packaging and Preservation zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail AM324005 Principles of Food Preservation letní letní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail N324001 Principy úchovy a balení potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324028 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail D324001 Principy úchovy potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail M324005 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail AP324004 Quality of Raw Materials oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail AP324001 Trends in Food Preservation oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin oba 2/1 Jiné [HT] 324
 
VŠCHT Praha