Předměty
(verze: 880)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Čížková Helena doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
helena.cizkova@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
N324029
Autenticita a detekce falšování potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
M324006
Autenticita a detekce falšování potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
S324029
Food Traceability and Authenticity
letní
letní s.:2/1 Zk
[HT]
324
P324004
Kvalita potravinářských surovin
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
AM324005
Principles of Food Preservation
letní
letní s.:2/1 Zk
[HT]
324
N324001
Principy úchovy a balení potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
B324001
Principy úchovy a balení potravin
zimní
zimní s.:2/1 KZ
[HT]
324
N324028
Principy úchovy potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
M324005
Principy úchovy potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
D324001
Principy úchovy potravin
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
P352002
Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
AP352002
Process chemistry and quality control in food industry
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
AP324004
Quality of Raw Materials
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
AP324001
Trends in Food Preservation
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
P324001
Trendy v konzervaci potravin
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha