PředmětyPředměty(verze: 849)
Vyučující, akademický rok 2018/2019
  
Pivoňka Jan Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:  
Další informace:  
 
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:3/0 Zk [HT] 324
detail D324010 Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail N324007 Základy managementu zimní zimní s.:2/1 KZ [HT] 324
 
VŠCHT Praha