PředmětyPředměty(verze: 853)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Pivoňka Jan Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:  
Další informace:  
 
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S324026N Food Packaging and Preservation zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail M324008 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail M324002 Základy managementu zimní zimní s.:2/1 KZ [HT] 324
 
VŠCHT Praha