Horáčková Šárka doc. Ing. CSc.
| | |  |
|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | Pro studenty 4EU+ |
 |
D322003 |
Bakterie mléčného kvašení |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
P322001 |
Bakterie mléčného kvašení |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
AM352010 |
Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II |
zimní |
zimní s.:0/10, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
|
 |
M322001 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
M352006 |
Laboratoř oboru |
letní |
letní s.:0/5, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
|
 |
AP322001 |
Lactic Acid Bacteria |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
M322004 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
M352002 |
Odborný projekt programu technologie potravin I |
oba |
0/3, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
|
 |
M352011 |
Odborný projekt programu technologie potravin II |
letní |
letní s.:0/3, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
|
 |
B322003 |
Probiotika a funkční potraviny I |
letní |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
M322009 |
Probiotika a funkční potraviny II |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
|
 |
M352003 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
zimní |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
|
 |
M352007 |
Technologický projekt |
zimní |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
|