Předměty
(verze: 902)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Technická 5, Praha 6 - Dejvice
Sídlo:
Telefon:
3012
Fax:
E-Mail:
ales.rajchl@vscht.cz
Další informace:
http://web.vscht.cz/rajchla/
Katedra:
Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
AP352001
Advances in food technology
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
D324002
Balení potravin
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
M963001
Diplomová práce
oba
0/30 Z
[HT]
963
AB321001
Food Technology
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
S321023
Food Technology
zimní
zimní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
AB321002
Food Technology and Biotechnology
letní
letní s.:3/0 KZ
[HT]
321
AB352005
Food Technology and Biotechnology II
zimní
zimní s.:3/0 Zk
[HT]
322
AM324009
Industrial Chemistry
letní
letní s.:3/2 Z+Zk
[HT]
324
P324004
Kvalita potravinářských surovin
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
D324008
Kvalita potravinářských surovin
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
B324003
Legislativní aspekty výroby potravin
letní
letní s.:2/0 KZ
[HT]
324
P324002
Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
AP324002
Packaging and Packaging Technology in Food Industry
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
P352001
Pokroky v technologii oboru
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
B321002
Potravinářské technologie a biotechnologie
letní
letní s.:3/0 KZ
[HT]
321
B324002
Produkce potravinářských surovin
letní
letní s.:2/0 Zk
[HT]
324
M324009
Průmyslová chemie
letní
letní s.:3/2 Z+Zk
[HT]
324
AB501017
Quality Management
letní
letní s.:2/0 Zk
[HT]
837
AP324004
Quality of Raw Materials
oba
2/1 Jiné
[HT]
324
N321023
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
B321001
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
M352004
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N352016
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M352005
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
D324011
Technologie zpracování ovoce a zeleniny
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
M324011
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II
zimní
zimní s.:2/0 Z+Zk
[HT]
324
M321005
Výroba potravin a nutriční hodnota
oba
2/1 KZ
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha