PředmětyPředměty(verze: 954)
Vyučující, akademický rok 2023/2024
  
Kyselka Jan doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: KYSELKAJ@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AP352001 Advances in food technology oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/5, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I oba 0/3, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail P352001 Pokroky v technologii oboru oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 324 FPBT ne
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 322 FPBT ne
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail CZV352004 Univerzita 3. věku zimní zimní s.:4/0, Z [HT] 352 FPBT ne
 
VŠCHT Praha