PředmětyPředměty(verze: 849)
Vyučující, akademický rok 2018/2019
  
Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Pavel.Skrivan@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2 KZ [HT] 321
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 321
 
VŠCHT Praha