PředmětyPředměty(verze: 898)
Vyučované předměty, akademický rok 2021/2022
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AB323001 Food Chemistry zimní zimní s.:3/1 Z+Zk [HT] 323
detail AB323002 Analysis of Food and Natural Products: Laboratory zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail AB323003 Sensory Analysis letní letní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
detail AB323010 Food and Natural Products Analysis letní letní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
detail AB323011 Human Nutrition and Nutritional Policy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail AM323001 Chemical Food Safety letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail AM323004 Reaction Mechanisms in Food Chemistry zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail AM323010 Isolation and Separation Methods zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail AM323015 Special Food Analysis zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail AM323016 Analysis of Bioactive Compounds letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail AM323019 Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail AP323001 Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323002 Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323003 Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323004 Special sensory analysis letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323005 Trace element analysis of biological samples letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323006 Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323007 Chemical and biochemical changes in food and natural products zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323008 Recent trends in isolation and separation methods zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323010 Special analysis of food and natural products zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323011 Nutrition and Health: Risks and benefits oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail AP323012 Implementation of analytical methods in crisis situations oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail B323001 Chemie potravin letní letní s.:3/1 Z+Zk [HT] 323
detail B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail B323003 Senzorická analýza letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail B323004 Úvod do potravinářské legislativy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail B323005 Potravinářské zbožíznalství letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail B323006 Statistické zpracování dat zimní zimní s.:1/2 KZ [HT] 323
detail B323007 Zdravotní nezávadnost potravin letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail B323008 Analýza potravin v kontrolní praxi letní letní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail B323009 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi letní letní s.:0/4 KZ [HT] 323
detail B323010 Analýza potravin a přírodních produktů zimní zimní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
detail B323011 Výživa a výživová politika zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail B323012 Analytické metody ve forenzní analýze zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail D323001 Reakční mechanismy v chemii potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323002 Chemická nezávadnost potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323005 Základy výživy a výživová politika oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323006 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323008 Počítačové zpracování obrazu v analýze potravin zimní zimní s.:0/0 Jiné [HT] 323
detail D323011 Izolační a separační metody oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323014 Toxikologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323016 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů letní letní s.:0/0 Jiné [HT] 323
detail D323020 Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323026 Interpretace chromatografických a spektrometrických dat oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323027 Speciální analýza potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323028 Speciální senzorická analýza oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323029 Analýza stopových prvků v biologických materiálech oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323030 Chemie potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323031 Analýza potravin, přírodních produktů a složek prostředí oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323033 Nutraceutika a funkční potraviny zimní zimní s.:0/0 Jiné [HT] 323
detail M323001 Chemická bezpečnost potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323002 Dietologie letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323006 Chemometrie zimní zimní s.:1/2 Z+Zk [HT] 323
detail M323007 Technologie přípravy stravy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323009 Toxikologie potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323010 Izolační a separační metody zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail M323011 Laboratorní projekt I zimní zimní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323012 Laboratorní projekt II zimní zimní s.:0/12 KZ [HT] 323
detail M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi letní letní s.:1/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323014 Nutraceutika a funkční potraviny zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323015 Speciální analýza potravin zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail M323016 Analýza biologicky aktivních látek letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin zimní zimní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail M323022 Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie letní letní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail N323003 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů oba 0/5 KZ [HT] 323
detail N323035 Analýza potravin a přírodních produktů oba 2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323050 Analytické metody ve forenzní analýze zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail P323001 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail P323002 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323003 Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail P323004 Speciální senzorická analýza letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323005 Analýza stopových prvků v biologických materiálech letní letní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323006 Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323007 Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323008 Moderní trendy v izolačních a separačních metodách zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323010 Speciální analýza potravin a přírodních produktů zimní zimní s.:3/0 Jiné [HT] 323
detail P323011 Výživa a zdraví: rizika a benefity oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail P323012 Implementace analytických metod v krizových situacích oba 3/0 Jiné [HT] 323
detail S323001 Food Chemistry oba 3/0 Zk [HT] 323
detail S323004 Sensory Analysis letní letní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
detail S323035 Food and Natural Products Analysis letní letní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
 
VŠCHT Praha