PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  

V neděli 12.2.2023 proběhnou servisní práce na webovém rozhraní SIS. Přístup do systému bude omezen.

Děkujeme za pochopení

 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AB501017 Quality Management 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail AM324005 Principles of Food Preservation 22330 324 letní s.:2/1, Zk [HT] letní
detail AM324009 Industrial Chemistry 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní
detail AP324001 Trends in Food Preservation 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324004 Quality of Raw Materials 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba
detail B324001 Principy úchovy a balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, KZ [HT] zimní
detail B324002 Produkce potravinářských surovin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní
detail D324001 Principy úchovy potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324002 Balení potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324009 Technologie masa 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail M324001 Balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 22330 324 zimní s.:2/0, KZ [HT] zimní
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324005 Principy úchovy potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324006 Autenticita a detekce falšování potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324007 Provozní analýza potravin 22330 324 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M324008 Teorie spotřebitele 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní
detail M324009 Průmyslová chemie 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní
detail M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M324012 Technologie masa I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M324013 Technologie masa II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M324014 Technologie minoritních živočišných produktů 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha