PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AM352001 Specialised Practice 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní
detail AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science 22330 352 zimní s.:0/12, KZ [HT] zimní
detail AM352009 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I 22330 352 letní s.:0/10, KZ [HT] letní
detail AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II 22330 352 zimní s.:0/10, KZ [HT] zimní
detail AP352001 Advances in food technology 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba
detail B352001 Exkurze 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní
detail B352002 Specializační projekt programu B302 22330 352 zimní s.:0/0, Z [HT] zimní
detail B352003 Specializační projekt programu B301 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní
detail CZV352001 Univerzita 3. věku 22330 352 zimní s.:4/0, --- [HT] zimní
detail CZV352002 Univerzita 3. věku 22330 352 letní s.:4/0, --- [HT] letní
detail M352001 Odborná praxe 22330 352 letní s.:0/0, Z [HT] letní
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní
detail M352004 Technologie potravin oboru I 22330 352 letní s.:4/0, Z+Zk [HT] letní
detail M352005 Technologie potravin oboru II 22330 352 zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M352007 Technologický projekt 22330 352 zimní s.:0/8, KZ [HT] zimní
detail P352001 Pokroky v technologii oboru 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob 22330 352 2/1, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha