| | |  |
|  Kód |  Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace |  Semestr |
 |
AM352001 |
Specialised Practice |
22330 |
352 |
letní s.:0/0, Z [HT] |
letní |
 |
AM352008 |
Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science |
22330 |
352 |
zimní s.:0/12, KZ [HT] |
zimní |
 |
AM352009 |
Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I |
22330 |
352 |
letní s.:0/10, KZ [HT] |
letní |
 |
AM352010 |
Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II |
22330 |
352 |
zimní s.:0/10, KZ [HT] |
zimní |
 |
AP352001 |
Advances in food technology |
22330 |
352 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
 |
AP352002 |
Process chemistry and quality control in food industry |
22330 |
352 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
 |
B352001 |
Exkurze |
22330 |
352 |
letní s.:0/0, Z [HT] |
letní |
 |
B352002 |
Specializační projekt programu B302 |
22330 |
352 |
zimní s.:0/0, Z [HT] |
zimní |
 |
B352003 |
Specializační projekt programu B301 |
22330 |
352 |
letní s.:0/0, Z [HT] |
letní |
 |
CZV352001 |
Univerzita 3. věku |
22330 |
352 |
zimní s.:4/0, --- [HT] |
zimní |
 |
CZV352002 |
Univerzita 3. věku |
22330 |
352 |
letní s.:4/0, --- [HT] |
letní |
 |
M352001 |
Odborná praxe |
22330 |
352 |
letní s.:0/0, Z [HT] |
letní |
 |
M352003 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
22330 |
352 |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
zimní |
 |
M352004 |
Technologie potravin oboru I |
22330 |
352 |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
letní |
 |
M352005 |
Technologie potravin oboru II |
22330 |
352 |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
 |
M352007 |
Technologický projekt |
22330 |
352 |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
zimní |
 |
P352001 |
Pokroky v technologii oboru |
22330 |
352 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
 |
P352002 |
Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob |
22330 |
352 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
|