| aktivní účast jiná |
|
| Osvědčení o absolvování programu | |
| bez kreditů | |
| Seminary of food microbiology | |
| full-time | |
| Czech | |
| The seminar will focus on current problems/occurrence of microbial (viral) contamination of food and water, as well as on the possibilities of using classical cultivation and modern immunochemical and molecularbiological methods for the determination of target biological agents (microorganisms, viruses). | |
| Seminary of food microbiology | |
| Seminář bude zahájen v pondělí 19.1.2026 v 13.00 hod. a bude ukončen v úterý 20.1. 2026 v 13.00 hod. V průběhu dvou půldnů budou frekventanti seznámeni se současnými znalostmi a vývojem v oblasti potravinářské mikrobiologie. | |
| Pracovník v oboru, řádné přihlášení, zaplacení požadované částky | |
| plná účast, kontrola získaných znalostí diskuzí, event. písemným vyjádřením |
| aktivní účast jiná |
|
| Osvědčení o absolvování programu | |
| bez kreditů | |
| Demnerová Kateřina prof. Ing. CSc. | |
| Department of Biochemistry and Microbiology | |
| Department of Biochemistry and Microbiology | |
| Seminary of food microbiology |
| 2025/2026 | |
| winter semester | |
| 19.01.25 | |
| Short-time | |
| 10 hours | |
| 19.1.2025 20.1.2025 |
| 1350 Kč / course | |
| osvobozeno |
| On-line | |
| Sýkorová Hana Ing. Ph.D. | |
| hana.sykorova@vscht.cz | |
| 220445196 | |
| 01.12.2025 - 22.12.2025 | |