Language selection
  • čeština
  • english
User
  • Anonym

    LLL programme details

    Seminary of food microbiology (C-K320-0004)

    Seminary of food microbiology
    full-time
    Czech
    The seminar will focus on current problems/occurrence of microbial (viral) contamination of food and water, as well as on the possibilities of using classical cultivation and modern immunochemical and molecularbiological methods for the determination of target biological agents (microorganisms, viruses).
    Seminary of food microbiology
    Seminář bude zahájen v pondělí 19.1.2026 v 13.00 hod. a bude ukončen v úterý 20.1. 2026 v 13.00 hod. V průběhu dvou půldnů budou frekventanti seznámeni se současnými znalostmi a vývojem v oblasti potravinářské mikrobiologie.
    Pracovník v oboru, řádné přihlášení, zaplacení požadované částky
    plná účast, kontrola získaných znalostí diskuzí, event. písemným vyjádřením
    • shrink expand
      aktivní účast
      jiná
      Osvědčení o absolvování programu
      bez kreditů
    • shrink expand
      Demnerová Kateřina prof. Ing. CSc.
      Department of Biochemistry and Microbiology
      Department of Biochemistry and Microbiology
      Seminary of food microbiology
    • shrink expand
      2025/2026
      winter semester
      19.01.25
      Short-time
      10 hours
      19.1.2025
      20.1.2025
    • shrink expand
      1350 Kč / course
      osvobozeno
    • shrink expand
      On-line
      Sýkorová Hana Ing. Ph.D.
      hana.sykorova@vscht.cz
      220445196
      01.12.2025 - 22.12.2025