Volba jazyka
  • čeština
  • english
Uživatel
  • Anonym

    Detail programu CŽV

    Seminář potravinářské mikrobiologie (C-K320-0004)

    Seminář potravinářské mikrobiologie
    prezenční
    čeština
    Seminář bude zaměřen na současné problémy/výskyt mikrobiální (virové) kontaminace potravin a vody a dále na možnosti využití klasických kultivačních a moderních imunochemických a molekulárně biologickýchmetod pro stanovení cílových biologických agens (mikroorganismy, viry)
    Seminář potravinářské mikrobiologie
    Seminář bude zahájen v pondělí 19.1.2026 v 13.00 hod. a bude ukončen v úterý 20.1. 2026 v 13.00 hod. V průběhu dvou půldnů budou frekventanti seznámeni se současnými znalostmi a vývojem v oblasti potravinářské mikrobiologie.
    Pracovník v oboru, řádné přihlášení, zaplacení požadované částky
    plná účast, kontrola získaných znalostí diskuzí, event. písemným vyjádřením
    • sbalit rozbalit
      aktivní účast
      jiná
      Osvědčení o absolvování programu
      bez kreditů
    • sbalit rozbalit
      Demnerová Kateřina prof. Ing. CSc.
      Ústav biochemie a mikrobiologie
      Ústav biochemie a mikrobiologie
      VŠCHT v Praze
    • sbalit rozbalit
      2025/2026
      zimní semestr
      19.01.25
      Krátkodobé
      10 hodin
      19.1.2025
      20.1.2025
    • sbalit rozbalit
      1350 Kč / kurz
      osvobozeno
    • sbalit rozbalit
      On-line
      Sýkorová Hana Ing. Ph.D.
      hana.sykorova@vscht.cz
      220445196
      01.12.2025 - 22.12.2025