| aktivní účast jiná |
|
| Osvědčení o absolvování programu | |
| bez kreditů | |
| Seminář potravinářské mikrobiologie | |
| prezenční | |
| čeština | |
| Seminář bude zaměřen na současné problémy/výskyt mikrobiální (virové) kontaminace potravin a vody a dále na možnosti využití klasických kultivačních a moderních imunochemických a molekulárně biologickýchmetod pro stanovení cílových biologických agens (mikroorganismy, viry) | |
| Seminář potravinářské mikrobiologie | |
| Seminář bude zahájen v pondělí 19.1.2026 v 13.00 hod. a bude ukončen v úterý 20.1. 2026 v 13.00 hod. V průběhu dvou půldnů budou frekventanti seznámeni se současnými znalostmi a vývojem v oblasti potravinářské mikrobiologie. | |
| Pracovník v oboru, řádné přihlášení, zaplacení požadované částky | |
| plná účast, kontrola získaných znalostí diskuzí, event. písemným vyjádřením |
| aktivní účast jiná |
|
| Osvědčení o absolvování programu | |
| bez kreditů | |
| Demnerová Kateřina prof. Ing. CSc. | |
| Ústav biochemie a mikrobiologie | |
| Ústav biochemie a mikrobiologie | |
| VŠCHT v Praze |
| 2025/2026 | |
| zimní semestr | |
| 19.01.25 | |
| Krátkodobé | |
| 10 hodin | |
| 19.1.2025 20.1.2025 |
| 1350 Kč / kurz | |
| osvobozeno |
| On-line | |
| Sýkorová Hana Ing. Ph.D. | |
| hana.sykorova@vscht.cz | |
| 220445196 | |
| 01.12.2025 - 22.12.2025 | |