Language selection
  • čeština
  • english
User
  • Anonym

    LLL programme details

    close

    Informace pro uchazeče do bakalářského studia, kteří nedělají přijímací zkoušky:

    • Vysvětlení symbolů uvedených u přihlášky do bakalářského studia najdete zde: Symboly
    • 17.6.2024 - 24.6.2024 zpracování výsledků Přijímacího řízení - v té době již nemusíte vidět předběžné výsledky.
    • Rozhodnutí o výsledku přijímacího řízení bude rozesíláno od 24.6.2024.
    • Odvolání proti nepřijetí ke studiu lze podat až po doručení Rozhodnutí o nepřijetí (obdržíte písemně koncem června 2024).

    Pedagogické oddělení VŠCHT Praha

    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů (C-K324-0002)

    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů
    full-time
    Czech
    A series of lectures and practical demonstrations dedicated to metrology in food production and distribution. The course is intended for persons who are responsible for metrology, measurement, verification and evaluation of quantities that are important for the health safety and quality of food and dishes. The course serves to acquire and expand knowledge in the field of metrology, measurement of important quantities.
    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů
    28/5/2024

    9:00–11:00 a.m
    Current metrological legislation. Standards, fixed gauges, working gauges, reference materials
    Comparison of gauge calibration and verification. Metrological records, marking of gauges and calibration periods
    Evaluation of the results of calibration sheets. Questions and discussions.

    11:30 a.m. - 1:30 p.m
    Requirements of GFSI standards (IFS, BRC, FSSC 22000) for measuring and monitoring equipment, requirements for registration and verification of meters. Questions and discussions

    1:30 p.m. – 3:00 p.m
    Practical examples of measurement and evaluation of quantities. Evaluation of thermal interventions in the production of food and dishes. Questions and discussions"
    10
    acceptance of the application and payment of the participation fee
    no
    • shrink expand
      aktivní účast
      Osvědčení o absolvování programu
      nejsou uvedeny
    • shrink expand
      Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
      Department of Food Preservation
      Department of Food Preservation
      VŠCHT v Praze
    • shrink expand
      2023/2024
      summer semester
      28.05.24
      Short-time
      6 hours
      28.5.2024
    • shrink expand
      3200 Kč / kurz
      osvobozeno
    • shrink expand
      On-line
      Rudolfová Eva Ing.
      rudolfoe@vscht.cz
      220443002
      11.04.2024 - 24.05.2024