aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
nejsou uvedeny | |
Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů | |
prezenční | |
čeština | |
Cyklus přednášek a praktických ukázek, který je věnován metrologii při výrobě a distribuci potravin. Kurz je určen osobám, které jsou zodpovědné za metrologii, měření, ověřování a vyhodnocování veličin, které jsou významné pro zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin a pokrmů. Kurz slouží k získání a rozšíření znalostí z oblasti metrologie, měření důležitých veličin. |
|
Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů | |
28.5.2024 9:00– 11: 00 hod Aktuální metrologická legislativa. Etalony, stanovená měřidla, pracovní měřidla, referenční materiály Porovnání kalibrace a ověření měřidel. Metrologická evidence, značení měřidel a kalibrační lhůty Vyhodnocení výsledků kalibračních listů. Otázky a diskuze. 11:30 -13:30 hod Požadavky norem GFSI (IFS, BRC, FSSC 22000) na měřící a monitorovací zařízení, požadavky na evidenci a ověřování měřidel. Otázky a diskuze 13:30 – 15:00 hod Praktické ukázky měření a hodnocení veličin. Hodnocení tepelných zákroků oři výrobě potravin a pokrmů. Otázky a diskuze" |
|
10 | |
akceptace přihlášky a zaplacení účastnického poplatku | |
žádné |
aktivní účast | |
Osvědčení o absolvování programu | |
nejsou uvedeny | |
Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | |
Ústav konzervace potravin | |
Ústav konzervace potravin | |
VŠCHT v Praze |
2023/2024 | |
letní semestr | |
28.05.24 | |
Krátkodobé | |
6 hodin | |
28.5.2024 |
3200 Kč / kurz | |
osvobozeno |
On-line | |
Rudolfová Eva Ing. | |
rudolfoe@vscht.cz | |
220443002 | |
11.04.2024 - 24.05.2024 | |