Volba jazyka
  • čeština
  • english
Uživatel
  • Anonym

    Detail programu CŽV

    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů (C-K324-0002)

    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů
    prezenční
    čeština
    Cyklus přednášek a praktických ukázek, který je věnován metrologii při výrobě a distribuci potravin. Kurz je určen osobám, které jsou zodpovědné za metrologii, měření, ověřování a vyhodnocování veličin, které jsou významné pro zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin a pokrmů. Kurz slouží k získání a rozšíření znalostí z oblasti metrologie, měření důležitých veličin.
    Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů
    28.5.2024

    9:00– 11: 00 hod
    Aktuální metrologická legislativa. Etalony, stanovená měřidla, pracovní měřidla, referenční materiály
    Porovnání kalibrace a ověření měřidel. Metrologická evidence, značení měřidel a kalibrační lhůty
    Vyhodnocení výsledků kalibračních listů. Otázky a diskuze.

    11:30 -13:30 hod
    Požadavky norem GFSI (IFS, BRC, FSSC 22000) na měřící a monitorovací zařízení, požadavky na evidenci a ověřování měřidel. Otázky a diskuze

    13:30 – 15:00 hod
    Praktické ukázky měření a hodnocení veličin. Hodnocení tepelných zákroků oři výrobě potravin a pokrmů. Otázky a diskuze"
    10
    akceptace přihlášky a zaplacení účastnického poplatku
    žádné
    • sbalit rozbalit
      aktivní účast
      Osvědčení o absolvování programu
      nejsou uvedeny
    • sbalit rozbalit
      Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
      Ústav konzervace potravin
      Ústav konzervace potravin
      VŠCHT v Praze
    • sbalit rozbalit
      2023/2024
      letní semestr
      28.05.24
      Krátkodobé
      6 hodin
      28.5.2024
    • sbalit rozbalit
      3200 Kč / kurz
      osvobozeno
    • sbalit rozbalit
      On-line
      Rudolfová Eva Ing.
      rudolfoe@vscht.cz
      220443002
      11.04.2024 - 24.05.2024